Favoriet

Trekkers

Rigitrac toont nieuw topmodel

De Zwitserse fabrikant Rigitrac komt met een nieuw topmodel. De Rigitrac SKH 150 heeft een vermogen van 117 kW (160 pk) en voldoet aan de Stage 4 emissie-eisen.

Het vermogen haalt de trekker uit een 4,5 liter viercilinder motor van FPT. De CVT heeft twee rijbereiken en haalt op de top 40 km/h. Net als de kleinere modellen heeft de SKH 150 een starre vooras met een voor de cabine pendelend frame. De trekker is wendbaar door zijn vier even grote wielen en fuseebesturing op de voor- en achteras. In de cabine valt het digitale instrumentarium op. Rondom is de SKH voorzien van led-verlichting. Bijzonder is dat de trekker over een 24-volts systeem beschikt.

De Rigitrac beschikt over loadsensing hydrauliek met een maximale opbrengst van 110 liter per minuut. Standaard zijn er drie dubbelwerkende ventielen. De hefkracht achter bedraagt 5,5 ton. Voorop tilt de trekker 3,5 ton. De aftakas kent alleen 540 en 1.000 tpm. Rondom staat de trekker op 540/65R30 banden. Een geveerde cabine is standaard. Optioneel is ook voorasvering te krijgen.

Gerelateerde artikelen