Favoriet

Maaien

Maaien, opvangen en beluchten met Gianni Ferrari-maaidek

Gianni Ferrari presenteert een nieuw maaidek die kan maaien, opvangen en beluchten in één werkgang. Naast 28 y-klepels kun je 28 verticale messen op de klepelas monteren. Deze beluchten het gras terwijl je aan het maaien bent. 

Gianni Ferrari presenteert een nieuw maaidek. Naast 28 Y-klepels kun je 28 verticale messen op de klepelas monteren. Zo kun je maaien, opvangen en beluchten in één werkgang. Het nieuwe dek past aan de modellen uit de PG-serie.

De GF3x1Plus wordt standaard uitgerust met Y-klepels, maar kan ook voorzien worden van lepelmessen. Met een klep kun je de doorgang van de klepelas naar de opvangvijzel afsluiten, waardoor je snel kunt wisselen tussen opvangen of mulchen. Vanaf de bestuurderstoel kun je de klep hydraulisch bedienen. Voor de maaiers uit de Turbo1-serie komt er een soortgelijk dek. Bij dit dek open of sluit je de klep handmatig met een hendel aan de linkerkant van het maaidek.

135 cm breed maaien

Het nieuwe maaidek is 157 cm breed, 130 cm lang, en 53 cm hoog. De maaibreedte is 135 cm. Het nieuwe dek wordt in z’n geheel door de Italiaanse fabrikant geproduceerd. De machines van Gianni Ferrari worden in Nederland door Lozeman Tuinmachines geïmporteerd.

Gerelateerde artikelen