Favoriet

Trekkers

Kioti breidt segment tot 30 pk uit met zes modellen

Trekkerbouwer Kioti introduceert zes nieuwe kleine modellen in drie series: Subcompact, Small Chassis en Mid Chassis. De trekkers zijn allemaal voorzien van Stage V motoren uit de fabriek van Kioti-moederbedrijf Daedong.

Van de zes nieuwe modellen zijn er drie uitgerust met een cabine. Het instapmodel is de CS2220U met een vermogen van 21 pk. De versnellingsbak heeft 6 versnellingen voor- en 2 achteruit. De maximale snelheid bedraagt 19 km/u. De CS2220U is 1,07 breed en 2 meter hoog.

Subcompact en Small Chassis

In de Subcompact-serie hebben de nieuwe zogeheten basis- en premiummodellen met een tweetraps hydrostaat een vermogen van 25 pk. Een van de verschillen tussen de basis- en premium trekkers is een cabine. Die behoort standaard tot een premiumuitrusting, in een basisversie is een cabine optioneel. De twee nieuwe trekkers in de Small Chassis serie zijn de CX2510H en de CX2510CH. Eerstgenoemde vervangt de CK2810H, de tweede is een uitbreiding van de serie. De trekkers zijn 1,17 m breed en hebben iets meer vermogen dan de Subcompact. De maximale snelheid is 22 km/u. Beide machines kunnen worden uitgerust met een frontaftakas.

Mid Chassis

Een compleet nieuw model is de CK2630 die de Mid Chassis serie aan de onderkant aanvult. De trekker heeft een vermogen van 25 pk en een versnellingsbak met 12 voor- en 12 achteruit. De CK2630 is 1,38 m breed en is standaard voorzien van en rops-beugel.

Gerelateerde artikelen