Abonnementen

Veehouderij Techniek ondersteunt u met heldere artikelen in een mooi vormgegeven vakblad bij de keuzes die u wilt maken voor uw bedrijf. In zes uitgaven per jaar lees u over de belangrijkste technische ontwikkelingen rondom uw melkkoeien, van boxafscheiding tot melk- en mestrobot en van dak tot voermengwagen.

Doe uw voordeel met ervaringen en tips van collega-melkveehouders, houd uw techniekkennis op peil en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen in de melkveehouderij.

Kortingsabonnement

Neem nu een kortingsabonnement op het vakblad Veehouderij Techniek en ontvang een eenmalige korting van 25% op het abonnementsgeld. U betaalt het eerste jaar geen € 91,00 maar slechts € 68,25 *)

Dit abonnement aanvragen ❯

Proefabonnement (Meest voordelig)

Eerst kennismaken met het vakblad Veehouderij Techniek? Neem een proefabonnement van 3 nummers voor € 15,- *). Dit abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

Dit abonnement aanvragen ❯

*) Alle prijzen gelden voor Nederland, zijn exclusief 6% btw en inclusief gratis verzending. Voor België bedraagt het jaartarief € 111,45. Voor overige landen bedraagt het jaartarief € 127,40.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen kunnen elke maand ingaan en worden aangegaan voor de duur van een jaar, waarna stilzwijgend wordt verlengd. Na het eerste abonnementsjaar kan op ieder moment worden opgezegd. De vervaldatum van het abonnement ligt dan, naar keuze, aan het einde van de looptijd of binnen 3 maanden na opzegging. Bij deze laatste optie wordt € 10,- administratie- en transactiekosten berekend.

Heeft u vragen?

Bel de abonnementenadministratie op 0317 465 670 of stuur een mail naar mail@agrimedia.nl

Bekijk de veelgestelde vragen op www.agrimedia.nl ❯
Veehouderij Techniek wordt uitgegeven door AgriMedia uit Wageningen.

Reacties zijn gesloten.