Abonnementen

Veehouderij Techniek ondersteunt u met heldere artikelen in een mooi vormgegeven vakblad bij de keuzes die u wilt maken voor uw bedrijf. In zes uitgaven per jaar lees u over de belangrijkste technische ontwikkelingen rondom uw melkkoeien, van boxafscheiding tot melk- en mestrobot en van dak tot voermengwagen.

Doe uw voordeel met ervaringen en tips van collega-melkveehouders, houd uw techniekkennis op peil en blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen in de melkveehouderij.

Bij elk abonnement:

  • Toegang tot het online vakbladarchief
  • Korting op studiedagen

Kortingsabonnement

Neem nu een kortingsabonnement op het vakblad Veehouderij Techniek en ontvang een eenmalige korting van 25% op het abonnementsgeld. U betaalt het eerste jaar geen € 110,65 maar slechts € 83,00 *)

Kortingsabonnement aanvragen ❯

Proefabonnement (Meest voordelig)

Eerst kennismaken met het vakblad Veehouderij Techniek? Neem een proefabonnement van 2 nummers voor € 15,-. Dit abonnement stopt automatisch en verplicht u tot niets.

Proefabonnement aanvragen ❯

*) Genoemde prijzen gelden voor Nederland, zijn exclusief 9% btw en inclusief gratis verzending. Kijk voor overige tarieven bij het gewenste abonnement.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen kunnen elke maand ingaan en worden aangegaan voor de duur van een jaar, waarna stilzwijgend wordt verlengd. Na het eerste abonnementsjaar kan op ieder moment worden opgezegd. De vervaldatum van het abonnement ligt dan, naar keuze, aan het einde van de looptijd of binnen 3 maanden na opzegging. Bij deze laatste optie wordt € 10,- administratie- en transactiekosten berekend.

Heeft u een vraag over een abonnement?

Neem dan contact op met de abonnementen-administratie van AgriMedia via:
Telefoon: 0317 465 670
Mail: mail@agrimedia.nl
WhatsApp: 06 13 117 811

Bekijk de veelgestelde vragen op www.agrimedia.nl ❯
Veehouderij Techniek wordt uitgegeven door AgriMedia.

Reacties zijn gesloten.