Lely
Favoriet

Online Vector Event op donderdag 14 april

Op donderdag 14 april om 20.00 uur organiseert Lely het Online Vector Event. Wil je meer weten over automatisch voeren? Tijdens dit online event komen verschillende onderwerpen rondom automatisch voeren aan bod zoals de implementatie van de Vector voerrobot, kosten en baten en meer rendement halen uit je voerstrategie. Ook is er ruimte voor interactie, kijk je ook mee?

Op donderdag 14 april om 20.00 uur organiseert Lely het Online Vector Event. Wil je meer weten over automatisch voeren? Tijdens dit online event komen verschillende onderwerpen rondom automatisch voeren aan bod zoals de implementatie van de Vector voerrobot, kosten en baten en meer rendement halen uit je voerstrategie. Ook is er ruimte voor interactie,…

Tijdens het Online Vector Event gaat onze host Jan Arie Koorevaar het gesprek aan met zijn tafelgasten over verschillende onderwerpen omtrent automatisch voeren. Ben jij benieuwd naar de inpasbaarheid van de Vector op het bedrijf? Wil je weten wat de kosten en baten zijn bij de aanschaf van een Vector? Of wil je graag weten wat er verandert in je voerstrategie wanneer je overstapt naar automatisch voeren? Kijk dan mee op 14 april tijdens het Online Vector Event. Het evenement wordt LIVE uitgezonden waardoor we de interactie aan kunnen gaan met de kijkers thuis. Extra leuk dus!

Wanneer: donderdag 14 april
Tijdstip: 20.00 tot 21.00 uur
Waar: online, dus kijk mee vanaf een plek waar het jou uitkomt

Meld je aan voor het online Vector event >

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens ons online event?

Voerstrategie – Vaker voeren stimuleert ruwvoeropname en is daarmee goed voor diergezondheid, vruchtbaarheid en productie. Door meerdere keren per dag te vreten, blijft de pH-waarde in de pens constant. Daardoor benutten runderen het gevreten rantsoen beter. De dieren groeien beter en worden actiever; ze komen vaker naar de melkrobot en leveren zo meer melk in de tank.

Kosten & baten – Investeren kost geld. Maar wat levert het op? We hebben het over de financiering en het rendement van de Lely Vector. Wist je dat je gemiddeld €4000,- bespaart op dieselkosten per jaar?

Implementatie van de Vector – De Vector past in elke stalsituatie. We bespreken de opties van bestaande stallen, maar ook de modulaire voerkeuken in samenwerking met IDAgro.

Sprekers

Tijdens het online event vervult Jan Arie Koorevaar de rol als host en gaat hij in gesprek met zijn tafelgasten. Jan Arie is melkveehouder in het Zuid-Hollandse Goudriaan en heeft vorig jaar verschillende bedrijven bezocht die de overstap hebben gemaakt naar automatisch voeren. Jan Arie ontvangt de volgende sprekers: Rick Hoksbergen, branche-expert Melkveehouderij bij Countus. Barbara Thomassen deelt haar ervaringen als melkveespecialist bij For Farmers en werkt thuis op het bedrijf met de Vector. Kasper Tankink is Farm Management Support adviseur bij Lely Center Zelhem en deelt zijn kennis over verschillende vraagstukken die komen kijken bij automatisch voeren met de Vector. Wim Lubbersen is onze vierde tafelgast. Hij is melkveehouder en maakt gebruik van het automatisch voersysteem van Lely.

Meer weten over automatisch voeren? Meld je aan voor ons Online Vector Event!

Aanmelden kan via: https://www.lely.com/nl/online-vector-event/