Lely
Favoriet

VecTour door Nederland en België

Tour mee met veehouder Jan Arie en ontdek automatisch voeren op 7 verschillende melkveebedrijven

In de zevendelige VecTour videoserie neemt Jan Arie Koorevaar je mee op pad langs verschillende veehouders die slim voeren met de Vector. Jan Arie heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf in Goudriaan en weet als geen ander wat het is om veehouder te zijn. In deze videoserie gaat hij op onderzoek uit wat voeren met de Vector oplevert. Hoe makkelijk is het om de Vector te implementeren in een bestaande situatie op het bedrijf? Wat is de investering? En misschien nog wel het belangrijkste, wat levert automatisch voeren op voor de veehouder? Jan Arie vraagt de veehouders het hemd van het lijf om uiteindelijk tot een conclusie te komen.

VecTour door Nederland en België

In deze videoserie neem Jan Arie Koorevaar je mee naar 7 melkveebedrijven die automatisch voeren. Ben jij ook benieuwd naar de ontdekkingstocht van Jan Arie en het voeren met de Lely Vector?

Ga naar de VecTour videoserie >

Bezoek ook de Landelijke open dag VecTour!

Op vrijdag 12 november organiseren we een landelijke open dag, de VecTour! Op deze dag openen melkveebedrijven in Nederland hun deuren voor collega-veehouders om jou te laten ervaren hoe de Lely Vector in de praktijk werkt. Tijdens deze landelijke open dag heb je de kans om in gesprek te gaan met collega-veehouders en al je vragen te stellen over automatisch voeren. Wat zijn hun ervaringen en resultaten met de Lely Vector? Waarom hebben zij voor dit systeem gekozen? Was de overstap een grote verandering? En wat is er veranderd in de bedrijfsvoering? Kortom, wat levert automatisch voeren op voor de veehouder?

Tour je mee door Nederland? Bekijk welke bedrijven hun deuren openen >