Veelgestelde vragen


Online profiel

Wat kan ik met een online profiel?
Als u een profiel aanmaakt, heeft u al uw gegevens op één plek. Heeft u eerder al een abonnement afgesloten? Dan koppelt u makkelijk uw profiel aan uw abonnement om te profiteren van de digitale voordelen. Ook kunt u uw favoriete artikelen opslaan en hier terugvinden. U blijft daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Uw Mechaman-account is tevens uw inlog voor de vakbladen LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek en Veehouderij Techniek.

Hoe maak ik een profiel aan?
Om een profiel aan te maken, gaat u naar een van onze titels. U kunt kiezen uit LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek of Veehouderij Techniek. Het account wat u daar aanmaakt, kunt u gebruiken voor Mechaman.nl. U kunt bij onze titels kiezen voor de volgende abonnementen:

DigitaalDigitaal +VakbladTotaalBedrijfsabonnement
Digitale nieuwsbrief
Volledige toegang tot de website
Vakblad thuis op de mat
Digitale nieuwsbrief op onderwerp
Digitaal Magazine (op woensdag 10.30 uur)
Toegang tot het digitaal magazine archief
Deelname aan winacties
Live bijeenkomsten25% korting75% korting75% kortingGratis*75% korting

Wat is een bedrijfsabonnement?
Een bedrijfsabonnement is een abonnement geschikt voor bedrijven die hun medewerkers toegang willen geven tot de mogelijkheden van Veehouderij Techniek. Door collectief een abonnement af te sluiten, wordt distributie en facturatie gemakkelijker. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons via +31 (0)317 – 465 670.

Ik heb al een abonnement op een van jullie vakbladen, maar geen toegang tot premium content. Hoe regel ik dat?
Heeft u al een abonnement op LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek of Veehouderij Techniek en wilt u toegang tot alle premium content op de website? Via onderstaande links kunt u uw abonnement koppelen aan uw profiel, mits u ingelogd bent. U heeft hiervoor uw abonnementsnummer nodig. Deze vindt u op de adressticker van het laatst ontvangen vakblad of op uw factuur.

LandbouwMechanisatie: https://www.mechaman.nl/landbouwmechanisatie/registreer/
Tuin en Park Techniek: https://www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/registreer/
Veehouderij Techniek: https://www.mechaman.nl/veehouderij-techniek/registreer/

Hoe log ik in?
Inloggen doet u makkelijk door rechtsboven op het poppetje te klikken. Daar voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

terug naar boven


Social media

Kan ik jullie volgen via social media?
Ja! Mechaman is aanwezig op Facebook, Instagram en Twitter. Ook vindt u onze podcasts van Mechaman op Soundcloud of de video’s op YouTube.

terug naar boven


Adverteren

Kan ik bij jullie adverteren?
Dat kan zeker! In de vakbladen, op de website en in de nieuwsbrief hebben wij ruimte voor advertenties. Voor meer informatie kunt u de speciale pagina bezoeken of contact op nemen met onze accountmanagers.

Wilco Stemerdink: +31 (0)317 46 56 82 – wstemerdink@agrimedia.nl
Luuk Vreugdewater: +31 (0)6 13 68 92 34 – lvreugdewater@agrimedia.nl

terug naar boven


Evenementen

Organiseren jullie evenementen?
Ja! Voor het vakblad LandbouwMechanisatie hebben wij Mechanisatie voor Morgen in het leven geroepen. Bekijk de website van Mechanisatie voor Morgen voor meer informatie.

Daarnaast hebben we het evenement Melken voor Morgen Rundveehouderij. Dit evenement kunt u met korting bezoeken als u abonnee bent op Veehouderij Techniek. Kijk op https://www.melkenvoormorgen.nl/rundveehouderij/ voor meer informatie.

terug naar boven


Is uw vraag niet beantwoord?

Mocht er onverhoopt een andere vraag zijn dan we hier hebben beantwoord, neem dan contact met ons op via +31 (0)317 – 465 670.

terug naar boven