Favoriet

Apps

App recensie: Storti

De Storti app is een zeer veelzijdige app. Je kunt er de optimale samenstelling van het rantsoen mee bepalen, maar ook op hoogte blijven van het laatste Storti nieuws.

20140217_stortiEngels, Android/Apple, gratis

Waardering: 6,0
Categorie:    Veehouderij
Uitgever: Storti

Daarnaast kun je alle producten van Storti bekijken, de catalogus downloaden en foto’s en video’s van het desbetreffende product bekijken. Maar niet alleen dat. Je kunt ook melk en grondstofprijzen van de belangrijke wereldmarkten bekijken en een Storti dealer in de buurt opzoeken of data raadplegen van de mechanisatiebeurzen waar Storti zijn producten toont. En als dat allemaal niet genoeg is, kun je altijd nog inloggen voor persoonlijke vragen.

Conclusie
Dankzij de Italiaanse ontwikkelaars is het een stijlvolle en overzichtelijke app. De startpagina toont altijd de aankomende internationale mechanisatiebeurzen. Omdat dit er niet meer dan vier zijn en er weinig verandert is het wat saai. Ook in het startscherm tref je de melk en grondstofprijzen van Italië. Er is geen mogelijkheid om dit te veranderen naar je eigen wensen. De prijzen en het nieuws zijn gedateerd. Alle producten van Storti worden getoond met zeer veel informatie.

Gebruikersgemak      8
Overzichtelijkheid      8
Snelheid          6
Betrouwbaarheid       4
Uniek              4

20140217_storti_qr