Favoriet

Bedrijfsnieuws

Seelke nieuwe technisch directeur Grimme

Carsten Seelke (55) is met ingang van 1 juli de technisch directeur bij Grimme. Dat maakt de fabrikant bekend. Hij volgt de interim technisch directeur Franz-Josef Dettmer op.

Carsten Seelke (55) is met ingang van 1 juli de technisch directeur bij Grimme. Dat maakt de fabrikant bekend. “Ontwikkelen van innovatieve en economisch interessante producten zal de prioriteit krijgen”, vertelt Seelke. Hij volgt de interim technisch directeur Franz-Josef Dettmer op.

Seelke studeerde landbouwtechniek aan de Universiteit van Keulen. Daarna is hij elf jaar constructeur geweest voor de firma Stoll. Van 1998 tot en met 2007 werkte Seelke als ingenieur voor Grimme en gaf hij leiding aan het team dat zelfrijdende oogstmachines bouwde. Vervolgens vertrok Seelke naar Claas waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de Claas Xerion.

“Het is nu mijn taak om de producten en de wensen van onze klanten zo op elkaar af te stemmen zodat we mee kunnen met de zakelijke groei en de toenemende internationalisering”, zegt Seelke over zijn nieuwe functie bij Grimme.