Monosem NG Plus ME met elektrische aandrijving

MonosemMonosem introduceert een nieuwe zaai-element met elektrische aandrijving. Dat meldt importeur Farmstore. Het element heet NGP Plus ME, gebaseerd op de Monosem NG Plus M serie.

Ieder zaai-element is voorzien van een electromoter die de zaaischijf aandrijft. Voor de levering van elektriciteit is de machine uitgevoerd met een generator die wordt aangedreven door de aftakas van de vacuumpomp. Dat maakt het systeem wat elektriciteit betreft zelfvoorzienend. Een accu zorgt voor een constante levering aan de motoren onafhankeleijk van het toerental van de aftakas.

De bediening van de NG Plus ME gebeurt via een CS8000 touchscreen. Volgens importeur Farmstore is het voordeel van dat systeem dat het ook de sectiecontrole kan aansturen, zowel handmatig als via GPS. De GPS-sectiecontrole is geïntegreerd in het touchscreen. Foto: Agri.eu)

In vakblad LandbouwMechanisatie stond dat Farmstore op AgroTechniek Holland volgende week te vinden is op standnummer 5.16. Dat moet zijn 5.17.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.