Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Poten en zaaien

SMS Cambridgerol met hydraulische egtanden

De SMS CVH630 cambridgerol met werkbreedte van 6,3 meter en 540/570mm ringen is uitgevoerd met hydraulisch verstelbare dubbele rij egtanden voor de verwijdering van van slechte grassen of onkruiden. De machine komt uit de stal van SMS Nederland.

De opgebouwde zaaimachine zorgt volgens SMS voor het volvelds inzaaien van gras of groenbemester direct tijdens de bewerking. De zaaimachine blijft in transportpositie horizontaal op de SMS CVH630 staan door de parallellogram constructie. De cambrigde ringen zorgen voor het vastleggen van het zaad voor een vlotte opkomst.

De machine is voorzien van een laadbordes en trap voor het veilig kunnen vullen van de opgebouwde zaaimachine. De SMS CVH630 is hydraulisch op te klappen en is voorzien van een geremde transportas met 50 cm brede banden. De drie rolsecties kunnen de bodem bij ongelijke omstandigheden goed volgen door de unieke ophanging van de rolsecties. De lagerhuizen en de cambridgeringen kunnen worden uitgevoerd in GGG50 kwaliteit gietijzer.

Gerelateerde artikelen