Sima 2015: Challenger RoGator 600C

Challenger_RG600CDe nieuwste versie van de veldspuit Challenger RoGator 600C kan spuiten bij snelheden tot 30 km/u. Daarmee is de nieuwe machine een stuk sneller dan de voorganger die 21 km/u haalde.

Om bij hogere snelheden de juiste hoeveelheid te kunnen spuiten is een grotere opening van de spuitdoppen nodig. Om dat te regelen heeft Challenger het Dual Nozzle Shut Off systeem bedacht. Het systeem maakt gebruik van twee kleine sproeiers per spuitkop. Wanneer de bestuurder sneller gaat rijden dan de eerste spuitkop aankan, dan gaat de tweede open om de juiste capaciteit te halen.

De Rogator serie bestaat uit drie modellen. De zescilinders RG 645C (165 kW / 224 pk) en RG 655C (177 kW / 242 pk) en de viercilinder RG 635C (128 kW / 175 pk). Alle drie modellen voldoen aan de Tier 4 final emissie-eis. Challenger zegt aan de emissie-eisen te voldoen door enkel het toevoegen van AdBlue.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.