Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Gewasverzorging

Delta Force spuitboom vervangt Hardi Force

Hardi komt met een nieuwe spuitboom, de Delta Force. De boom vervangt de Hardi Force. Grootste verschil tussen de twee is de transportbreedte. Die is verkleind van 3 naar 2,55 meter. De spuitboom is geschikt voor zowel de Hardi Navigator als voor de Commander.

“In Nederland wordt nog redelijk tolerant omgegaan met transportbreedtes, maar in bijvoorbeeld België is 2,55 m echt het maximum”, licht Johannes de Boer , directeur van Hardi-importeur Homburg Holland, toe.

Anti-zwiepsysteem

De boom is uitgerust met een anti-zwiepsysteem, dat de voorwaartse en achterwaartse bewegingen dempt. Het unieke middendeel is voorzien van een hydraulische dempingsregeling van de horizontale spuitboombewegingen.

De Delta Force heeft een transportbreedte van 255 cm. Dankzij het nieuwe StackFold ontwerp is een compacte transportbreedte mogelijk. “En daarmee komt de stabiliteit niet in het geding”, zegt De Boer. De nieuwe spuitboom is verkrijgbaar in werkbreedtes van 32 tot en met 40 meter, en kan ook gedeeltelijk worden ingeklapt, zodat spuiten met een beperktere breedte geen probleem vormt.

Gerelateerde artikelen