14 aardappelrooiers op Potato Europe

Nu het laatste pootgoed in de grond van het demoterrein zit, maakt de organisatie van Potato Europe de deelnemende aardappelrooiers bekend. Veertien machines zijn te bekijken tijdens het aardappelevenement op 2 en 3 september in het Belgische Kain.

Rooierfabrikant AVR komt met de 4-rijige Puma 3 naar Kain. Daarnaast zijn de getrokken bunkerrooiers Spirit 9200 en de Spirit 6200 te zien. Dewulf laat zien wat de 4-rijige Kwatro kan. De 2-rijige R2060 getrokken bunkerrooier en de zelfrijdende R3060 worden ook getoond. 

Grimme, Ploeger en Ropa

Grimme toont de 4-rijige Varitron 470. Naast de grote rooier zijn de kleinere 2-rijige getrokken bunkerrooiers SV260 en SE260 te zien. 

Fabrikant Ploeger komt naar Kain met twee 4-rijige machines, de AR 4 BX en de AR 4W. Ropa zal de 2-rijige Keiler 2, een getrokken bunkerrooier tonen. De kleinere 1-rijer Keiler 1 is ook te zien. Tolmac gaat het land op met de 1-rijige MT 14-75.

AVR_PUMA-6

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.