Lemken verplaatst treklijn ploeg met extra cilinder

Lemken bouwt een extra cilinder tussen de ploegbok en de ploegboom op de ploegen met 8 a 9 scharen. Door deze cilinder onder druk te zetten verschuift de treklijn naar het midden van de achteras.

Bij een lange halfgedragen ploeg achter een relatief smalle trekker loopt de treklijn niet meer door het midden van de achteras van de trekker. Dit geeft verlies van trekkracht en extra brandstofverbruik. Om dit probleem te voorkomen komt Lemken met de Optiline, waarbij er een cilinder tussen de ploegbok en de ploegboom geplaatst is. Wanneer de cilinder onder druk wordt gezet, verschuift de treklijn weer naar het midden van de achteras.

1015 lm agritechnica 16

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.