Slimme transportbak van HAF

De transportbak van HAF lijkt een goede oplossing voor al dat werk waarvoor het traditionele transportbakje in de hef te klein is en de kleine kieper te groot.

Gezien op een ‘Strassenmeisterei’ in de buurt van Hamburg: deze moderne variant van het transportbakje in de hef. De bak is afkomstig van HAF Nutzfahrzeugtechnik in het Zuidduitse Stötten (bij Marktoberdorf). HAF produceert volgens haar site een grote verscheidenheid van deze transportbakjes: van de eenvoudige versie waarbij het dragende deel en de bak één geheel zijn tot aan de afzetbak, waarbij het dragende deel in de driepuntshef blijft. Dat dragende deel (dat bij sommige modellen ook in de fronthef past)  functioneert dan als de vork van een heftruck. Als optie kan de bak hydraulisch kiepen naar achteren en dat is ook uit te breiden (zoals de versie op de foto) tot driezijdig.

DSC_5808_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.