Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Zuidberg bouwt eigen trekkerbumpers

De Nederlandse fabrikant Zuidberg breidt haar productgamma uit met een overrijdbeveiliging. De bumper komt in twee varianten op de markt en kan afgestemd worden op de trekker.

De Nederlandse fabrikant Zuidberg breidt haar productgamma uit met een overrijdbeveiliging. De bumper komt in twee varianten op de markt en kan afgestemd worden op de trekker. De eerste variant van de bumper is te combineren met een Zuidberg frontgewicht van 850 of 1.400 kg. De tweede uitvoering heeft een geïntegreerde trekbek en kan zowel in een drie-punts fronthef als op een snelkoppel-driehoek worden gehangen. “Dankzij de constructie van de bumper breekt hij niet af bij achteruitrijden”, aldus de Nederlandse fabrikant.
Deze variant is monteerbaar in zowel de drie-punts fronthef als de snelkoppel-driehoek.

Trekkerkleur

De variant zonder frontgewicht is optioneel te verzwaren met gewichten. Verder is de bumper uit te rusten met een opbergkoffer voor gereedschap. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de originele trekkerkleuren en kunnen voorzien worden van LED-signalering. De allereerste Zuidberg-overrijdbeveiliging zit voor op de Claas Xerion 4000, waarmee twee redacteuren van LandbouwMechanisatie deze week op Zomertour zijn.