Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bewaring

Nieuwe hallenvullers van Miedema

Miedema introduceert de nieuwe 80 cm brede serie ML hallenvullers. De trogband heeft een capaciteit van meer dan 150 ton/u. Door de open constructie van het onderstel, is alles toegankelijk en kan stof en vallende grond niet ophopen binnenin de machine.

Een trommelmotor zorgt voor de bandaandrijving. Deze is aan het einde van het hoofdframe geplaatst. Het uiteinde van de transporteur is knikbaar. Door gebruik te maken van een kleine omkeerrol is er een geringe valhoogte. De hallenvullers kunnen uitgevoerd worden met de X-Stream toevoerband. Dit is een korte, vlakke transportband aan de instortzijde.

Lengtes

De hallenvullers zijn verkrijgbaar met lengtes van 16, 19 of 22 meter. Via een draadgebonden (of optioneel draadloze) afstandsbediening zijn alle functies te bedienen

De hallenvullers worden gemaakt met 3 vulprogramma’s: Farmer, Comfort, Dynamic. De ‘Farmer’ is een standaard vulprogramma en werkt met ultrasoon zijwanddetectie i.p.v. palen. De ‘Comfort’ is dan weer geschikt voor het vullen van uw cel in terrassen. Het nieuwe ‘Dynamic’ vulprogramma is ook geschikt voor het vullen in terrassen en als heeft als extra de optie ‘Top-Fill’, de opvoerhoek capaciteitscompensatie en virtuele zijwanden. Met ‘Top-Fill’ wordt de ML op constante hoogte gehouden bij het afvullen van de laatste laag. De capaciteitscompensatie zorgt voor dat de band sneller draait bij een steilere opvoerhoek.

Gerelateerde artikelen