FOTOSERIE: Trekkers op Libramont 2016

advertentie

De Belgische plaats Libramont was afgelopen weekend decor voor Foire de Libramont. Op de beurs konden bezoekers hun ogen de kost geven met de machines, de dieren, de demonstraties en tal van machines en trekkers. Gloednieuwe trekkers waren er niet, maar de nieuwste trekkers van de grote fabrikanten stonden te glimmen in de Zuid-Belgische zon. LandbouwMechanisatie was erbij.

Libramont ValtraLibramont John DeereLibramont Massey FergusonLibramont CaseLibramont McCormickLibramont BelarusLibramont Deutz-FahrLibramont (8)Libramont OverzichtLibramont ZetorLibramont FendtLibramont ClaasLibramont New HollandLibramont Kubota
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.