ATH 2016: Agrifac FastFoldPlus

Machinefabrikant Agrifac toont op AgroTechniek Holland de FastFoldPlus. De functie, te bedienen via de joystick in de cabine, zorgt voor het sneller in- en uitvouwen van de boom.

De duur van het in- en uitvouwen van de spuitboom met het nieuwe FastFoldPlus varieert afhankelijk van de boombreedt. Het invouwen van een driedelige boom met een lengte van 48 meter kan volgens Agrifac binnen 22 seconden.

Het nieuwe systeem werkt volgens het slow-fast-slow principe. Dat betekent dat de boom rustig versnelt en aan het eind van het vouwen rustig afremt. De olietoevoer naar de hydraulische ventielen is traploos te regelen.

Agrifac-fast-fold-plus

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.