Nieuwe fronttank van Kverneland

Machinefabrikant Kverneland introduceert de iXtra Life fronttank voor vloeibare kunstmest. De fronttank werkt in combinatie met een precisie zaaimachine en dient de meststoffen toe tijdens het zaaien.

De elektronica op de zaaimachine en de fronttank communiceren zodat de dosering start en stopt tegelijk met elke individuele zaairij. De iXtra LiFe legt de vloeibare meststoffen in of bij de rijen van de zaaimachine.

Isobus

De fronttank kan worden gebruikt in combinatie met een isobus precisiezaaimachine. De elektrisch aangedreven zaairijen in combinatie met gps en Geocontrol schakelen automatisch in en uit op de juiste plaats.

Kverneland-iXtra-LiFe_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.