Meer trekkers van Russische bodem

In Rusland zijn er in de periode van januari tot en met september 2016 ruim 6.000 trekkers gebouwd. Dat meldt Profi. Dat is een derde meer dan een jaar eerder. Het grootste deel, 5.200 exemplaren, zijn landbouwtrekkers.

De productie van landbouwtrekkers in Rusland is explosief gestegen met 46,9 procent. 44,5 procent van het totaal is van een Russisch merk. In meer dan de helft van de gevallen gaat het om trekkers die in Rusland geassembleerd worden. Onder meer trekkers van New Holland, Deutz-Fahr, Claas en John Deere worden er in elkaar gezet.

Nog meer cijfers

In totaal zijn er in Rusland in de eerste negen maanden van 2016 3.038 ploegen, 20.560 eggen, 13.932 cultivators, 8.014 zaaimachines en 4.723 maaiers op de markt gebracht. In elke productcategorie is er sprake van een forse verkoopstijging.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.