Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

VIDEO: Trekkertest New Holland T6.175 Auto Command

Een New Holland kleurt donker met de optie Blue Power en krijgt een zeer luxe stoel. Als T6.175 Auto Command heeft hij een cvt en een motorvermogen van 129 kW (175 pk). LandbouwMechanisatie testte de bodybuilder.

Een nieuwkomer moet eraan wennen dat er rechts op de armleunig geen N-knopje is voor de cvt en dat je die neutraal ook op de hendel van de voor-achteruithendel niet meteen ziet. Na die eerste drempels is het met de Auto Command prima werken. Je kunt probleemloos switchen tussen hand- of voetbediening en tussen automatisch of manueel.

De T6.175 stuurt scherp ondanks het smalle spoor (185 cm) van de voorwielen. Wel is het aantal omwentelingen (ruim vier) pittig, maar met de optie Faststeer wordt dat minder dan twee. De T6.175 is al met al een prima trekker om mee te werken. Sterke punten zijn de vechtlust van de motor, de puike traploze transmissie en de stille cabine. Alle technische gegevens, meer over de motor en informatie over onderhoud en kosten is te lezen in het januari-nummer van vakblad LandbouwMechanisatie. Bekijk het vakbladartikel >

Gerelateerde artikelen