Trekkerbumper wint aan terrein

Cumela Nederland meldt dat sinds de start van de trekkerbumper campagne 121 trekkerbumpers zijn aangeschaft door leden van de brancheorganisatie. In de provincie Noord-Brabant zijn de meeste trekkerbumpers verkocht.

In Gelderland, Overijssel, Noord- en Zuid-Holland rijden volgens Cumela ook steeds meer trekkers met bumpers. Maar de brancheorganisatie verwacht dat ook in de rest van Nederland de vraag spoedig zal aantrekken, zeker omdat er Europese regelgeving komt met betrekking tot breedtemarkering voor landbouwtrekkers en aanhangwagens.

Het doel blijft om 500 trekkerbumpers aan de man te brengen. Om dat te behalen blijft de subsidie van 500 euro per bumper, verstrekt door Cumela, van kracht.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.