Sima 2017: Massey Ferguson presenteert nieuwe terminal

Trekkerfabrikant Massey Ferguson heeft op vakbeurs Sima een nieuwe terminal geprestenteerd: de Datatronic 5. Vooralsnog wordt de terminal alleen geleverd op de trekkers uit de nieuwe 8700-serie.

Dat de trekkerfabrikant met een nieuwe terminal zou komen, was bekend. En hoewel je met de oude terminal eigenlijk alles kon doen wat je met de nieuwe ook kunt, liep de Datatronic 4-terminal wat gebruiksgemak betreft wat achter op de terminals van de concurrentie.

Het nieuwe scherm is met 9 inch een fractie groter dan de oude. En lijkt wat bediening betreft sterk op moderne smartphones en tablets. Zo kun je met je vingers pagina’s weg verschuiven, oftewel swipen.

Kleinere modellen

Vooralsnog wordt de nieuwe terminal alleen geleverd op de grote 8700-serie. Maar Wim Hengeveld van Mechan Groep verwacht dat de terminal de komende jaren ook in de kleinere modellen zal verschijnen.

datatronic 5 _resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.