Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Sima 2017: Valtra toont twee nieuwe types

De Finse trekkerbouwer Valtra toont op landbouwvakbeurs Sima in Parijs deze week maar liefst twee nieuwe types: de A en de S. De afgelopen jaren presenteerde de trekkerbouwer achtereenvolgens de nieuwe T- en een nieuwe N-serie.

De Finse trekkerbouwer Valtra toont op landbouwvakbeurs Sima in Parijs deze week maar liefst twee nieuwe types: de A-serie en de S394. De afgelopen jaren presenteerde de trekkerbouwer achtereenvolgens de nieuwe T- en een nieuwe N-serie. Met het nieuwe design past de A-serie – en ook de nieuwe S – prima bij de andere Valtra-modellen. Vooral de motorkap vertoont grote gelijkenis met de eerder gepresenteerde trekkers uit de N- en T-serie.

Panoramaruit

Opvallend bij de nieuwe A-serie is de panoramaruit in het dak, waardoor je de voorlader van het laagtste tot het hoogste punt kunt volgen. Er is slechts een smalle stijl tussen dakluik en voorruit. Verder ziet de trekker er ten opzichte van zijn voorgangers – de A83 en A93 – opvallend volwassen uit. De kleinere Valtra A-trekkers haalt het overigens bij een Turkse fabrikant vandaan. De nieuwe S394 is de nieuwe grootste broer in de serie met zo’n 300 kW (400 pk).
De A104 van Valtra

De A94 van Valtra.

De nieuwe S394

Gerelateerde artikelen