Vogel en Noot schijveneggen opnieuw in productie

Beyne, de Belgische fabrikant van onder meer landbouwspuiten, gaat de productie van de schijveneggen, bekend onder de naam TerraDisc, van Vogel & Noot nieuw leven inblazen. Dat maakt het bedrijf bekend. In september 2016 nam Beyne het failliet verklaarde Vogel & Noot over, inclusief de verkoopafdeling in het Roemeense Arad.

De eerste machines die Beyne gaat bouwen zijn de schijveneggen met werkbreedtes van 3, 3,5 en de opklapbare eg van 5 meter. De onderdelen van die machines komen ook weer op de markt. De machines zullen verkrijgbaar zijn via het dealernetwerk van Beyne. De Belgen melden dat de voormalige dealers van Vogel & Noot ook de mogelijkheid krijgen de machines te distribueren.

De productie van de schijveneggen vindt plaats in de fabriek van Beyne in het Belgische Ichtegem.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.