Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Grondbewerking

Vogel en Noot machines onder de hamer

Overgebleven machines uit de fabriek van Vogel en Noot gaan onder de hamer. De machine fabrikant ging in september 2016 failliet. De veiling zal online plaatsvinden op 10 mei. Naast landbouwmachines zullen ook productie gerelateerde machines uit de fabriek onder de hamer gaan.

Overgebleven machines uit de fabriek van Vogel en Noot gaan onder de hamer. De machinefabrikant ging in september 2016 failliet. De veiling zal online plaatsvinden op 10 mei. Naast landbouwmachines zullen ook productie gerelateerde machines uit de fabriek onder de hamer gaan.

ÖVG zal de veiling van Vogel en Noot materieel verzorgen. De machines worden per opbod geveild op de site van het veilinghuis. De overjarige landbouwmachines die geveild worden zijn voornamelijk ploegen, grondbewerking- en zaaimachines. De staat van de machines varieert van nieuw tot jong gebruikt. Wie wil bieden op de machines moet rekening houden met 18% aan opgeld in de vorm van veilingkosten.

Failliet

Vogel en Noot ging in september 2016 failliet. Kort daarna werd de ploeg-divisie overgenomen door Amazone. De zaai- en grondbewerkingsmachines gingen naar het Duitse Präzi-Flachstahl. De grond, gebouwen en onderdelen zijn in handen van de Belgische spuitmachinefabrikant Beyne.