AVR vernieuwt opties voor Falcon stortbunker

Machinebouwer AVR heeft nieuwe opties voor de Falcon stortbunker geïntroduceerd.

Met de optie Speedclean op de Falcon kan de gebruiker de spiraalrollen reinigen door ze op booststand te laten draaien. De draaisnelheid verwijdert aangekleefde aarde. Een afdekzeil vermijdt rondvliegende brokken.

Band versmallen

De afvoerbanden van de Falcon zijn allemaal 80 cm breed. Bij kleine transportbanden (vaak 65 cm) kan de instorttrechter te smal zijn, waardoor gemorst wordt. Door een schuif te monteren kan de product- of grondstroom versmald worden, om morsen te vermijden. De schuif is traploos instelbaar en versmalt de band tot maximaal 60 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.