Agrifac kondigt Stage V aan

Machinefabrikant Agrifac meldt dat het in 2018 de eerste zelfrijdende veldspuiten met een Stage V motor gaat uitleveren. Dit voorjaar rolde de 250e machine met een Stage IV motor van de band.

“In lijn met onze visie om op duurzame wijze een bijdrage te leveren aan voldoende, voedzaam en veilig voedsel, investeert Agrifac in de ontwikkeling van haar landbouwspuiten met als doel besparing van spuitmiddelen en brandstof”, aldus CEO Peter Millenaar. Het gevolg daarvan is dat het bedrijf in 2018 overstapt naar Stage V motoren.

Agrifac heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Eind 2016 werd de eerste steen voor de nieuwbouw in Steenwijk gelegd. De bedoeling is dat het gebouw volledig energieneutraal wordt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.