Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

VIDEO: Steyr Terrus 6300 trekkertest

Nog nooit testte LandbouwMechanisatie een trekker die zo sterk was als de Steyr Terrus 6300 die deze maand op het programma stond. De Steyr combineert een maximumaftakasvermogen van maar liefst 211 kW (286 pk) met een efficiënt brandstofverbruik. Zaak is dan wel dat je flinke werktuigen achter de Steyr hangt, die passen bij dit hoge vermogen. Want stationair zonder belasting verstookt de trekker ook nog 3,3 tot 3,4 liter diesel.

Nog nooit testte LandbouwMechanisatie een trekker die zo sterk was als de Steyr Terrus 6300 die deze maand op het programma stond. De Steyr combineert een maximumaftakasvermogen van maar liefst 211 kW (286 pk) met een efficiënt brandstofverbruik. Zaak is dan wel dat je flinke werktuigen achter de Steyr hangt, die passen bij dit hoge vermogen. Want stationair zonder belasting verstookt de trekker ook nog 3,3 tot 3,4 liter diesel per uur.

[meerinvakbladpromo tekst=”Een uitgebreid verslag met alle resultaten van de vermogens- en hydauliek- en hefkrachttests zijn terug te lezen in het juninummer van LandbouwMechanisatie. “]

Gerelateerde artikelen