Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

LandbouwMechanisatie Zomertour dag 2: Van De Haan naar Hoek

Op dag twee van de LandbouwMechanisatie Zomertour hebben Chris en Jasper 111 kilometer afgelegd. Van de Belgische kustplaats De Haan naar Hoek in Nederland.

De trekker reed 5 uur en 46 minuten, zo blijkt uit de gegevens die de Fendt per gps vastlegt. De 1050 Vario is namelijk voorzien van een registratiemodule die de Belgische wetgever vereist voor iedere machine die op de openbare weg rijdt.

Jasper en Chris deden ’s ochtends een loonwerker aan, speelden wat met de trekker op het strand bij Knokke. Ze probeerden even te parkeren in de toch te krappe parkeervakken en reden via Retranchement Nederland binnen. Daar gingen ze op zoek naar een slaapplek. Die vonden ze bij een loonwerker in Hoek.

Het werd een korte nacht… Waarom? Dat lees je morgen. Of volg de LandbouwMechanisatie Zomertour live. Ga daarvoor naar onze Zomertour pagina op deze website, de Facebookpagina van LandbouwMechanisatie en Twitter. Volg deze pagina’s en je bent altijd op de hoogte van de laatste verrichtingen van het tweetal. Heb je een foto gemaakt van de trekker tijdens de rit? Plaats die dan op Facebook, tag LandbouwMechanisatie en maak kans op een miniatuur van de Fendt 1050 Vario.