Zwevende kluitenruimers op Väderstad Tempo

Väderstad heeft de Tempo zaaimachines uitgerust met een hydraulische gewichtsoverdracht en zwevende kluitenruimers.

Om de zaaidiepte en de druk per zaaielement op elk moment goed te houden, zijn de Väderstad Tempo-modellen optioneel leverbaar met een hydraulisch gewichtsoverdrachtssysteem. Dit systeem is op ieder zaai-element bevestigd en stelt de chauffeur in staat om de druk nauwkeurig af te stellen. Het hydraulische gewichtsoverdrachtssysteem wordt vanuit de cabine tijdens het werk bediend via E-Control; het iPad besturingssysteem van Väderstad.

Zwevende kluitenruimers

Voor een exact resultaat in elke rij, aangepast aan de veldomstandigheden, kunnen alle Tempo-modellen worden uitgerust met zwevende kluitenruimers. Elke kluitenruimer is bevestigd aan een parallelconstructie en kan daardoor de bodemcontour goed volgen.
Väderstad neemt het hydraulische gewichtsoverdrachtssysteem en de zwevende kluitenruimers vanaf juni 2017 in productie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.