VIDEO: Dewulf Torro

Dewulf heeft de Torro klaar. Deze twee-rijige getrokken bunkerverstekrooier is vooral geschikt voor poot- en consumptieaardappelen die op lichte grond worden geteeld. De rooier kan overweg met groen loof door zijn dubbele zeefketting en een gekromde doorvalmat.

De rooibek loopt altijd parallel aan het perceel. En mocht je andere gewassen of van bedden willen rooien, dan is de rooibek binnen een kwartier te verwisselen. Daarvoor monteerde Dewulf namelijk snelkoppelingen.  De bunker van Dewulfs Torro heeft een inhoud van maximaal 6 ton.

Een uitgebreid verslag is terug te lezen in het novembernummer van LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.