Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Oogsttechniek

Sutech komt met nieuwe uienlader

De nieuwe fabrikant Sutech uit Dronten (FL) komt met een compleet nieuwe uienlader op de markt. Sutech verwacht dat de markt van de uienladers de komende jaren zal groeien omdat de omgebouwde aardappelrooiers die vaak gebruikt worden niet meer voldoen aan de wensen van de akkerbouwer.

De nieuwe fabrikant Sutech uit Dronten (FL) komt met een nieuwe uienlader op de markt. Sutech verwacht dat de markt van de uienladers de komende jaren zal groeien, omdat de omgebouwde aardappelrooiers die vaak gebruikt worden niet meer voldoen aan de wensen van de akkerbouwer.

De blauwe machine valt op door zijn minder steile matten. De machine is volledig opnieuw ontworpen en er is rekening gehouden met een zachte behandeling van de ui en toch een hoge capaciteit, aldus Sutech.

De afvoerband is met een breedte van 1,05 meter flink. Met een hydraulisch gestuurde as is de lader voor de rij te krijgen. Dit jaar is de Sutech uienlader getest onder verschillende omstandigheden. Komende winter start de serieproductie van de machine.

Gerelateerde artikelen