Kirovets bouwt er lustig op los

Het Russische Kirovets heeft in 2017 niet stilgezeten. De fabrikant bouwde in het afgelopen voor een totale waarde van 180 miljoen euro aan machines. Het grootste deel is landbouwtrekker voor zowel de thuis markt als de export.

De trekkers die Kirovets bouwt zijn er in 26 verschillende varianten met vermogens van 180 tot 315 kW (240 tot 430 pk). De trekker die het meest gebouwd is, is de K-744R. En met 1.800 trekkers heeft Kirovets in Rusland een marktaandeel van 72 procent in het segment boven de 146 kW (200 pk).

Kazachstan

Kazachstan is voor Kirovets de belangrijkste exportmarkt. In 2017 gingen daar veruit de meest trekkers naartoe. Van de K744R4 met een vermogen van 315 kW (430 pk) exporteerden de Russen 150 exemplaren naar de Kazakken. En met Canada, Colombia, Australië, Tsjechië, Hongarije, Polen en Oezbekistan heeft Kirovets nieuws exportmarkten aangeboord.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.