WN Kramer ecoploeg van Italiaanse makelij

W.N. Kramer uit Burgerbrug importeert de ecoploegen van het Italiaanse merk Emmegiemme. De  ploeg is er in meerdere variaties, onder meer in een hydraulisch verstelbare versie. De Kramer eco-ploeg moet concurreren met onder meer de ecoploeg van Rumpstad en Kverneland.

De standaard on-land hydraulische wentelende ploeg is er met 6 tot 10 scharen. Het is mogelijk om in-land en on-land te ploegen met een mechanische verstelling tot maximaal 20 centimeter.  De werkdiepte varieert van 12 tot 25 centimeter, afhankelijk van het rister. De maximale werkbreedte is vier meter.

On-land

De Emmegiemme is er ook in een compleet on-land variabele ploeg met 6 tot 9 scharen met een hydraulische breedteverstelling. De breedteverstelling is op bijvoorbeeld de 7+1 schaars ploeg 200 tot 360 centimeter. Met de hydraulische verstelling is het mogelijk in-land te ploegen, in de voor dus.

Prijs

Voor een 7+1 schaar met stro-inleggers, dubbel dieptewiel/transportwiel, mechanische breedteverstelling van 290 tot 320 cm is de netto prijs 18.750 euro exclusief btw. Er kan ook gekozen worden voor voorscharen in plaats van stro inleggers. Pneumatische of hydraulische steenbeveiliging is optioneel. De hydraulische in breedte verstelbare ploeg kost 3.000 euro meer dan de mechanische variant.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.