Led-strips verklappen rijrichting heftrucks

Heftruckfabrikant Linde voorziet haar heftrucks optioneel van led-strips. Deze led-strips veranderen van kleur zodra de heftruck van rijrichting wisselt. Zo zien omstanders in welke richting een heftruck rijdt.

De led-verlichting zit zowel aan de voor- als achterkant van de heftruck. Rijdt de heftruck vooruit dan geeft de led-strip aan de voorkant wit licht en de led-strip aan de achterkant rood licht. Rijdt je achteruit dan wisselen de led-strips van kleur. Aan de voorkant brandt dan rood licht, terwijl achter de led-strips wit kleuren. Op deze manier kunnen omstanders en andere heftruckchauffeurs ook in het donker zien in welke richting de heftruck rijdt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.