Landquip Intrac 4232 in Nederland

Vlaming Agri in Zwaagdijk-Oost importeert de Britse Landquip-spuitmachines naar Nederland. Dit voorjaar leverde het bedrijf de eerste Landquip af: een getrokken Intrac 4232.

De spuitmachine heeft een tankinhoud van 4.200 liter en een boombreedte van 32 meter. De boom wordt gebouwd door fabrikant Pommier. De getrokken machine staat op 580/70R42 banden. De bruto vanafprijs is 80.000 euro.

De Landquip Intrac is uitgerust met een compressor voor de luchtafsluitbare doppen en de luchtvering. Ook monteert de fabrikant een slim smeersysteem op de machine dat de kleppen van de sectieafsluiting voorziet van een kleine hoeveelheid olie. De wielmoeren van de spuit zijn voorzien van kunststof indicatoren die aangeven of de wielmoeren nog vast zitten. Alles over de opties, de technische gegevens, de besturing en de balancering is te lezen in vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.