Zomertour 2018: De route

De route voor de LandbouwMechanisatie Zomertour loopt dit jaar door Noord-Holland (inclusief Texel), Friesland en Groningen. Onderweg gaat het redactieduo, bestaande uit Chris Vlaanderen en Jasper Lentz, op zoek naar bijzondere verhalen.

Dus, Noord-Holland, Friesland en Groningen. Waar we precies langs gaan? Dat laten we voor een groot deel aan jullie, onze lezers en volgers over. Heb jij een interessante machine in de schuur staan? Denk je een goed verhaal te hebben voor vakblad LandbouwMechanisatie? Wil je graag een bakkie koffie doen met onze redacteuren? Of heb je een overnachtingsplek voor de New Holland T9? Laat het ons weten op Facebook, Twitter of stuur een mail naar redactie@landbouwmechanisatie.nl.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.