Raven en DOT Technology werken samen aan precisie

Raven Industries en DOT gaan samen werken aan toepassingen voor de precisielandbouw. Dat laat Raven weten. De bedrijven hebben daarvoor een overeenkomst getekend.

De overeenkomst omvat een samenwerking voor de ontwikkeling van technologieën voor het DOT Power Platform. Eerder dit jaar werd bekend dat DOT op haar beurt een nieuw bedrijf, Pattison Liquid Systems , heeft gevonden dat machines voor het autonome platform gaat bouwen.

Het platform van DOT wordt door de samenwerking in de toekomst aangedreven, gestuurd en begeleid met techniek van Raven. Die techniek sluit volgens beide bedrijven perfect aan bij de Field Path planning van DOT.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.