Amazone presenteert nieuwe terminal

Machinebouwer Amazone heeft vorige week op de klantennetwerkdag Amatechnica in het Duitse Hasbergen-Gaste een nieuwe terminal gepresenteerd: de AmaTron 4. Het touchscreen zal op termijn de AmaTron 3-terminal vervangen.

De nieuwe terminal heeft een 8 inch groot kleuren-aanraakscherm en kan behalve de isobusmachines van Amazone ook de isobusmachines van andere fabrikanten aansturen.

Behalve een aanraakscherm kun je de machine ook bedienen met fysieke knoppen op de rechterzijde van het scherm. Ook door swipen kun je in het bedieningsmenu komen. De terminal is verder voorzien van een lichtsensor, zodat die ’s avonds automatisch naar de nachtmodus schakelt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.