Zetor presenteert trekkers in Kenia

In de Keniaanse steden Narok en Nakuru heeft de Tsjechische fabrikant de Major, Proxima en Forterra gepresenteerd.

Zetor heeft gekozen voor de drie trekkerseries met vermogens van respectievelijk 58, 73, 88, 95 en 110 kW (80, 100, 120, 130 en 150 pk). Reden voor die keuze is volgens Zetor het werk wat de potentiele Keniaanse gebruiker met de trekkers uitvoert. Zetor meldt dat bij de presentatie de meeste aandacht uitging naar de Proxima 100. Groot grondbezitters lieten hun oog vallen op de Forterra 135.

Naast Kenia exporteert Zetor ook trekkers naar Marokko, Algerije, Tunesië en Zambia.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.