ATH 2018: Kröger Agroliner met hydraulisch aangedreven BPW-as

De Duitse trailerbouwer Kröger toont op Agrotechniek Holland een Agroliner TAW 20 afschuifwagen met de nieuwe hydraulisch aangedreven as van assenfabrikant BPW. Na de introductie op Agritechnica wordt de as nu aan het Nederlandse publiek getoond.

De as wordt aangedreven door de hydrauliek van de trekker. In totaal zijn daarvoor vier aansluitingen benodigd: drie van de load sense, een voor de drukloze retour. Het systeem regelt zelf de juiste snelheid. Boven 9 km/h schakelt de wielaandrijving automatisch uit. Het systeem staat bij Kröger in de prijslijst voor 24.950 euro.

Afschuifwagen

De getoonde afschuifwagen is van het model TAW 20 en heeft een inhoud van 40 kuub. De wagen is voorzien van opzetrand, hydraulisch geveerd onderstel, hydraulisch geveerde dissel, hydraulische hakselklep, gedwongen besturing en 750/45r26.5 banden. De wagen kost in de getoonde uitvoering 90.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.