Dewulf komt met jubileummodel van RA3060

Machinefabrikant Dewulf introduceert de RA3060 Essential om het 30-jarige bestaan van de R3000-serie te vieren. Deze zelfrijdende 2-rijige zeefbandrooier is standaard voorzien van onder meer led-verlichting, acht infraroodcamera’s en een axiaalmodule.

Op de RA3060 Essential zeefbandrooier zit ook het Quick Change System om snel rooikits te verwisselen. De dieptecontrole, automatisch stuurfunctie, een bovenste egelband en een loofklapper behoren niet tot het standaardpakket. Tegen meerprijs zijn deze opties wel verkrijgbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.