Vierhonderd trekkerbumpers gesubsidieerd

In Nederland rijden vierhonderd trekkers met een gesubsidieerde bumper. Dat meldt Cumela Nederland, initiatiefnemer van de bumpercampagne.

Met de inhoud van de subsidiepot kunnen vijfhonderd trekkerbumpers gesubsidieerd worden, dus zijn er nog 100 beschikbaar.

Momenteel rijden er 280 Cumela bedrijven en zestien rijschoolhouders rond met een gesubsidieerde trekkerbumper. De gemiddelde aanschafkosten voor een trekkerbumper zijn volgens Marije van Beurden, campagneleider vanuit Cumela, 2100 euro per trekkerbumper. De subsidie per bumper bedraagt 500 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.