New Holland maakt manoeuvreren bij het aankoppelen van werktuigen gemakkelijker

Trekkerbouwer New Holland zal tijdens de mechanisatietentoonstelling Sima, die eind februari in Parijs plaatsvindt, Smart Fender Control laten zien. Drukknoppen op het spatbord van de trekker waarmee je de trekker zelfs voor- en achteruit kunt laten rijden.

Smart Fender Control moet het aankoppelen van werktuigen weer een stukje gemakkelijker maken. Kun je bij de meeste landbouwtrekkers de trekarmen van de hef al laten dalen of heffen, bij de vinding van New Holland kun je de de trekker tijdens het aan- en afkoppelen dus langzaam voor- en achteruit laten rijden. Je kunt het motortoerental verhogen of verlagen en je kunt de trekker uitzetten. Volgens New Holland hoef je nu niet meer met zijn tweeën te zijn om een machine aan of af te koppelen. Een man kan immers alle manoeuvres staand naast de trekker laten uitvoeren.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
1 Reactie op New Holland maakt manoeuvreren bij het aankoppelen van werktuigen gemakkelijker
  1. Avatar harmen schreef:

    kunnen ze dan niet beter een beugel er bij doen
    gr harmen