Kubota komt met getrokken spuit

Kubota komt met de XTS3 serie getrokken spuiten. De XTS326 (2600 liter) en de XTS332 (3200 liter) kunnen geleverd worden met een spuitboom van 18 tot 30 meter. De spuiten waren al een jaar leverbaar als de Kverneland Xtrack T3 En Vicon IXtrack T3.

Met de verstelbare assen kunnen de spoorbreedten worden veranderd in stappen van vijf centimeter over het volledige bereik van 1,50 tot 2,25 meter. Om de stabiliteit te ondersteunen, ook in heuvelachtige omstandigheden, heeft de iXtrack T3 fusee gestuurde assen in plaats van disselbesturing.

Transport

De iXtrack T3 is heeft een geveerd parallellogram dat actief is in het veld en in het transport. Het parallellogram zorgt voor stabiliteit en beperkte verticale beweging. In de transportpositie vouwen de aluminium of stalen spuitbomen over het nieuwe tankontwerp. Daardoor is de transportbreedte 2,55 meter en de hoogte 3,20 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.