Ziegler komt met een serie cultivatoren

Ziegler beter bekend van de maisvoorzetstukken voor maaidorsers toonde een cultivatortijdens Cereals 2019, die twee weken geleden plaatsvond. Dat meldt Farmers Weekly International.

Ziegler levert twee modellen: de Field Profi 3001, die drie meter breed is en de Field Profi 4001 met een werkbreedte van vier meter. Beide modellen kunnen tot 38 centimeter diep werken en kunnen worden voorzien van zes verschillende achterrollen.

Vermogensbehoefte

De vermogensbehoefte voor de Field Profi 3001 is 125 pk en voor de Field Profi 4001 is 160 pk. Het gewicht van de Field Profi 3001 is 1.800 kg en de Field Profi 4001 weegt 2.350 kg. De Field Profi 4001 is voorzien van een opklapbaar frame waardoor de transportbreedte slechts 2,90 meter is. De onderdelen van de machine worden in de Ziegler-fabriek in Letland gemaakt voordat ze in Beieren worden geassembleerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.