SU-Tech komt met dubbelzwads uienlader

Machinefabrikant SU-Tech heeft een nieuwe uienlader ontwikkeld waarmee twee zwaden tegelijk opgeladen kunnen worden.

Het eerste model is uitgevoerd voor twee bedden met een breedte van 1,5 meter. De machine bevat twee aparte lijnen spijlenbanden en een egelband. De uien worden afgevoerd via een brede afvoer. De machine wordt deze winter nog geoptimaliseerd en zou net als de enkel zwads uienladers volgend jaar in serie worden geproduceerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.